Projekthantering

Coredination erbjuder ett effektivt projekthanteringsverktyg som underlättar alla administrativa delar i fältarbete inom bygg-, service- och transportbranschen. Läs mer om fördelarna med digital projekthantering och våra smarta funktioner här!

Boka DemoSe prisalternativ

Digital projekthantering

För alla verksamheter vars arbete består av uppdrag och fältarbeten ute hos kund, finns mycket att vinna i att digitalisera sin projekthantering. Göra det enkelt för anställda att tidrapportera och fylla i protokoll direkt i sin telefon. Som arbetsgivare får du tillgång till alla rapporter, scheman och uppdrag på ett och samma ställe – verksamheten blir mer effektiv och den administrativa projekthanteringen så mycket mer smärtfri.

Uppdragshantering och arbetsorder

Den centrala funktionen i Coredinations projekthanteringssystem är uppdragshanteringen. Skapa digital arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag direkt i appen. Med tydliga mallar och instruktioner för fältarbetspersonalen blir alla uppdrag mer effektiva och kvalitetssäkrade.

Projekthanteringssystem för era behov

Coredination är ett flexibelt och mångsidigt projekthanteringsverktyg. Våra enkla och intuitiva funktioner är framtagna för att möta våra kunders behov, och vi skräddarsyr våra lösningar efter er bransch och era förutsättningar, från specifika protokollmallar till helt skräddarsydda appar för er verksamhet. Läs mer om våra funktioner för projekthantering och -planering.

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.