Transport & Åkeri

Transportledningssystem

Ett bra transportplaneringssystem måste vara enkelt för alla användare. Det behöver underlätta för såväl transportledare som åkare, och hjälpa med transporthantering i alla led.

Testa gratisBoka demo

Lastbilar

Transportorder med rätt information

Designa egna digitala mallar för era uppdrag, med precis den information ni behöver. Planera, visa och hantera transportordrar var ni än befinner er. Boka utifrån tillgängliga förare och bilar – med ett knapptryck meddelas föraren om en tilldelad körning.

Namnlös design
branschlosning-transport-2

Transporthantering med GPS-positionering och geofence

Med hjälp av vår GPS-spårning direkt i appen får ni överblick över alla maskiner och användare som är ute på uppdrag, och kan registrera när någon ankommer till och lämnar en plats. Följ alla fordon i realtid via kartan och se vilket uppdrag de är på väg mot.

Med leveransaviseringar skickas ett SMS till slutkund, som låter dem följa bilen under pågående körning. Ett transportledningssystem för smidig och enkel transporthantering som gynnar både dig och dina kunder.

Transparens ger nöjdare kunder

För dig med återkommande kunder erbjuder vi en kundportal. Här kan du ge slutkund tillgång till er transporthantering. Kunden loggar själv in och kan se status på sina lagda transportordrar. Här kan kunden även skapa nya förfrågningar direkt till er transportledning.

Handskakning
start-2-phone

Digital transporthantering

Genom att digitalisera transportadministrationen kan ni effektivisera och kvalitetssäkra er verksamhet. Gå från handskrivna lappar och fulla arkivskåp till ett digitalt transportledningssystem som är lättanvänt och överskådligt. Läs om hur Coredination hjälpt våra kunder med digitalisering inom transport i våra kundcase nedan.

Objektlistor och fordonshantering

Håll koll på alla fordon, maskiner och utrustning i Coredination. Med effektiv fordonshantering direkt i appen har ni uppsikt över vilken utrustning som är ledig eller bokad, och med objektlistan är det enkelt att utföra kontroller och se historiken för alla maskiner.

Flexibilitet för enkelhet

Dölj allt ni inte behöver använda och få rätt information på rätt plats.

Ta betalt snabbt och säkert

Redo att fakturera i samma sekund som jobbet blir klart, utan att något går förlorat.

Lätt att komma igång.

Coredination kräver inga installationer eller startavgifter.

Transportorder från planering till faktura

Följ med när en transportorder går från planeringsstadiet, via utförande och slutligen till skickad faktura i vårt digitala transportplaneringssystem.

Kundcase – Digitalisering transport

Vi har hjälpt många företag med digitala lösningar inom transportplanering och orderhantering. Läs mer om våra kundcase:

Bäckstrands - Jonas och Nicklas

Bäckstrands

Bäckstrands Så slipper Bäckstrands adminjobb på helgen med hjälp av CoredinationJonas Bäckstrand driver åkeriet Bäckstrands Trailer sedan 2006 och har idag mellan 10-15 ekipage i sin verksamhet. För att slippa otaliga sms-trådar, uppdrag på olika pappe...
Bild-3

Bärgningscentralen och Autolarm

Den skräddarsydda kundportalen frigör tid till andra aktiviteter

Kom igång direkt med transportledningssystem!

Prova vårt transportledningssystem i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.