Bärgningscentralen och Autolarm

Den skräddarsydda kundportalen frigör tid till andra aktiviteter

Bild-3

Bärgningscentralen och Autolarm är en del av Assistancekåren med flera stationer runt om i Småland. Bärgningscentralen bildades 1962 och Autolarm 1970, de har sedan dess bedrivit sin verksamhet för bärgning och transport. Med över 60 års erfarenhet levererar de sina tjänster med trygghet och stor professionalism.

Bärgningscentralens och Autolarms huvudsakliga verksamhet innefattar transport och bärgning av fordon i olika storlekar och typer. Utöver detta erbjuder de även låsöppningar, starthjälp, och mycket annat. De använder Coredination för att planera och administrera sin verksamhet. När uppdragen har publicerats i tjänsten utifrån kundernas beställningar så finns all information som chaufförerna behöver för bärgning eller transport, direkt i telefonen.

Implementationen har bidragit till att många aktiviteter i verksamheten har effektiviserats, flera aktiviteter har automatiserats helt. Förutom Coredinations standardtjänst så använder de en skräddarsydd kundportal där kunders beställningar automatiskt överförs till tjänsten i form av uppdrag. Automatiseringen bidrar till att personalen sparar in tid på administrativa aktiviteter och kan lägga mer tid på andra nyckelaktiviteter i det dagliga arbetet.

All information om kundernas beställningar finns tillgängligt direkt i telefonen, helt automatiskt

Bärgningscentralen och Autolarm får in sina beställningar och uppdrag via en skräddarsydd kundportal. All information som krävs för att chaufförerna ska kunna utföra uppdragen finns tillgängligt för dem direkt i telefonen. De kan enkelt och snabbt avrapportera färdiga uppdrag och lägga till eventuella kommentarer i rapporterna. För administratörerna sparas mycket tid in på att de inte behöver lägga in uppdragen manuellt. När uppdrag och rapporter är klarmarkerade så finns all information som behövs för att fakturera kund.

Läs mer om Bärgningscentralen och deras verksamhet på deras hemsida. Läs mer om Autolarm och deras verksamhet på deras hemsida.

Fler case

scania_holmgrensbil_lastbil_sidefront

Holmgrens Bil

Digitaliserade transporter - hela vägen
wadegårds

Wadegårds Åkeri

"I slutet av dagen finns ett komplett underlag”

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.