GreatStep Business Intelligence AB hjälper företag att omvandla data till insikter om sin verksamhet och därigenom kunna ta steg mot att bli mer datadrivna. Genom att dra nytta av data från Coredination och övrig mjukvara kan de hjälpa våra kunder att förstå sina verksamheter djupare.

Coredination och GreatStep har beslutat att samarbeta. Ett samarbete som innebär att Coredinations kunder nu erbjuds en möjlighet att kostnadsfritt kickstarta/komma igång med en lösning inom s.k. Business Intelligence. Det innebär vidare att dessa ges möjlighet att ta ett bra steg mot att bli mer datadrivna.

Båda parterna har sitt fokus på små och medelstora företag, en kundgrupp som många gånger inte har kunskapen om hur de kan använda sin data och därigenom riskerar att halka efter gentemot sina konkurrenter.

Kombinationen med Coredinations logistiksystem, som skapar stora mängder data, och GreatSteps kunskaper inom business intelligence kan hjälpa målgruppen att bli mer datadrivna och därigenom ökad lönsamhet och konkurrenskraft.

Genom GreatSteps kick-start av din BI-lösning kan nu Coredination erbjuda sina kunder att kostnadsfritt snabbt kan komma igång att bli mer datadrivna och få en bild av hur deras data skulle kunna visualiseras och därigenom hur första bra steget kan se ut i en Business Intelligence lösning.

Frågor, kontakta:

Coredination AB
Folke Lundblad, VD
072-575 80 99
folke.lundblad@coredination.se

GreatStep Business Intelligence AB
Claes Kindstrand, VD
070-305 90 25
claes@greatstep.se

greatstep_businessintelligence

GreatStep Business Intelligence AB hjälper företag att omvandla data till insikter om sin verksamhet och därigenom kunna ta steg mot att bli mer datadrivna. Genom hög kompetens inom Business Intelligence och dess olika delar samt bred verksamhetskunskap får vi våra kunder att bli mer datadrivna.

Dela inlägget:

Relaterade nyheter

App Coredination
Nyhet
Svenska

Nya miljökrav

Nya miljökrav för transportbranschen – vad behöver du veta? Är du medveten om de senaste miljökraven som har...
Smartcraft
Nyhet
Svenska

Coredination blir idag del av SmartCraft!

Coredination har förvärvats och blivit en del av norska SmartCraft. SmartCraft är ett av Nordens ledande bola...
Elain-coredination-abt
Nyhet
Svenska

Coredination redovisar verkligt CO2-utsläpp och bränsleförbrukning för ABT-Bolagen

Lansering av vår nya mobilapp för mer effektivt fältarbete. Nya appen löser de problem med buggar och tröghet...