Idag kan våra användare ta del av det första steget mot att ersätta våra mobilappar mot en ny. Betaversionen av Coredinations nya app finns tillgänglig i App Store och Play Store.

Vi har under det senaste året arbetat intensivt med att utveckla en helt ny Coredination-app för mobilanvändare. Utvecklingsarbetet är nu i slutfasen och appen är redo för att testas. Idag släpper vi en betaversion av mobilappen och vid årskiftet är den planerad att vara klar för lansering. Appen finns tillgänglig under det tillfälliga namnet Coredination Worker i App Store respektive Play Store. När den är helt färdig kommer den ersätta våra befintliga mobilappar.

Lanseringen gäller alltså testversionen med begränsad funktionalitet. Den vänder sig till utförare av uppdrag och bör ha tillräckligt med funktioner för de flesta av våra fältanvändare. Man bör dock vara beredd på att det går att hitta tekniska fel och brister i appen, dessa vill vi nu röka ut med er hjälp. Vid behov går det alldeles utmärkt att öppna upp den gamla appen igen. Just nu vill vi belysa att pushnotiser och GPS-funktionalitet ännu saknas, dessa kommer adderas inom kort.

Vi kommer att återkomma med ett feedbackformulär åt de som valt att testa appen. Även innan dess är man däremot mer än välkommen att skicka både feedback och buggrapporter till support@coredination.se. Vi hoppas att många av er vill pröva använda den redan i det här skedet.

Coredination worker play store
Coredination worker app store

Dela inlägget:

Relaterade nyheter

App Coredination
Nyhet
Svenska

Nya miljökrav

Nya miljökrav för transportbranschen – vad behöver du veta? Är du medveten om de senaste miljökraven som har...
Smartcraft
Nyhet
Svenska

Coredination blir idag del av SmartCraft!

Coredination har förvärvats och blivit en del av norska SmartCraft. SmartCraft är ett av Nordens ledande bola...
Elain-coredination-abt
Nyhet
Svenska

Coredination redovisar verkligt CO2-utsläpp och bränsleförbrukning för ABT-Bolagen

Lansering av vår nya mobilapp för mer effektivt fältarbete. Nya appen löser de problem med buggar och tröghet...