Entreprenad Smista Munsö

"Fakturerar 250 ordrar på mindre än en minut”

smista

Vid Smista i Munsö på Ekerö drivs en anläggning för masshantering som har haft ett starkt fokus på att hitta moderna arbetssätt för att göra kundupplevelsen så smidig som möjligt samtidigt som de interna processerna effektiviseras. Företagets VD Joakim Richardson beskriver hur administrationen gick till innan de använde Coredination.

"Vi jobbade i olika dokument. Man fyllde i infon i en excelfil och därefter knappade vi manuellt in allting i fakturasystemet. Hela processen tog ungefär två timmar per vecka."

Skräddarsydd lösning

För att minimera tiden det tar att registrera varje lass utvecklades en helt egen applikation åt anläggningens personal.

"Vi fick en otroligt engagerad kontaktperson som verkligen ställde upp och såg möjligheterna. Idag har vi en egen webbapp som Coredination tagit fram. Effekten har blivit att vi fakturerar 250 ordrar i veckan på mindre än en minut och vi har all dokumentation med klockslag, regnummer, projekt och markanalyser samlade vilket gör det lätt att få fram underlag till kunderna" berättade Joakim Richardson.

Verksamhetens fokus låg som sagt även på kundupplevelsen. Enligt Joakims önskemål driftsattes dessutom en kundportal där anläggningens kunder loggar in. "Kunderna går i realtid in och ser vad som händer med deras massor just nu" förklarade Richardson. Den positiva responsen från kunderna har varit stark. Bland flera hejarop så tyckte Richardson att en av de bästa kom från Tommy på Stockholms Åkeri, han sa att "TÄnk om alla hade det såhär".

“Den otroliga responsen från kunderna har visat att kundnöjdheten är maximal”

Joakim Richardson, VD

Effekten av att implementera Coredination sammanfattade Joakim Richardson på det här viset: "Tjänsten har inneburit att vi sparat otroligt mycket tid. Man känner sig säker på att allt registreras då det är så lätt. Den otroliga responsen från kunderna har visat att kundnöjdheten är maximal".

Fler case

Bild-3

Bärgningscentralen och Autolarm

Den skräddarsydda kundportalen frigör tid till andra aktiviteter
scania_holmgrensbil_lastbil_sidefront

Holmgrens Bil

Digitaliserade transporter - hela vägen

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.