Holmgrens Bil

Fullständig överblick över alla transporter

scania_holmgrensbil_lastbil_sidefront

Bilhandlaren Holmgrens Bil bedriver en verksamhet som bland annat består av att de säljer fordon i butiker på olika platser i Sverige. Kärnan i Holmgrens Bils framgång är att de alltid jobbar efter ledorden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet. De tar sig an sina kunder med engagemang och siktar alltid på att bygga långsiktiga relationer tillsammans med kunderna. De finns på 14 orter i Sverige och behöver därmed flytta sålda bilar från en stad till en annan. 

Holmgrens Bil hörde av sig till oss då de var i behov av en tjänst vars funktioner speglar deras verksamhetsprocesser och som förenklar administration kring förflyttning av fordon.

Coredination tog fram en skräddarsydd lösning innehållandes funktioner för alla medarbetare på Holmgrens Bil som på något sätt hanterar transporterna. Från planering tills att bilarna är på plats, med höjd för alla typer av avvikelser som kan uppstå i verkligheten.

Läs mer om Holmgrens Bil och deras verksamhet på deras hemsida.

Fler case

Bild-3

Bärgningscentralen och Autolarm

Den skräddarsydda kundportalen frigör tid till andra aktiviteter
wadegårds

Wadegårds Åkeri

"I slutet av dagen finns ett komplett underlag”

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.