Fortinova

"Tjänsten gör det enklare att följa upp utförda jobb

0

Fortinova har sitt säte i Varberg varifrån de förvärvar, utvecklar och förvaltar bostadsfastigheter. Fortinova värnar om hyresrätten som boendeform och det är viktigt för dem bidra till att skapa levande och trygga samhällen, genom erbjuda både bostäder och lokaler. Med utgångspunkt i värdeorden enkelhet, närhet, hjärta och mod strävar de efter att vara västra Sveriges mest framstående fastighetsbolag.

När Fortinova tog kontakt med Coredination letade de efter en smidig lösning för att effektivisera verksamheten. Utöver enklare administration på kontoret var de ute efter ett system som skulle underlätta för deras fastighetsskötare att dokumentera arbete. Tidigare använde de flera lösningar för olika aktiviteter, men nu har de allt samlat i ett och samma system. 

”Numera är det lättare att ge återkoppling till hyresgästen”

Göran Lundell, administratör på Fortinova

Användarna har tillgång till all information kring uppdraget direkt i appen

Vi har pratat med Göran Lundell, administratör hos Fortinova, och en av de stora fördelarna med att använda Coredination är att användarna enkelt har tillgång till all information kring sina uppdrag samlat på en plats, enligt honom. De behöver inte längre hålla kolla på anteckningar i två olika system utan personalen kan skriva anteckningar kring jobbet direkt i sin tidrapport. Eftersom all information finns tillgänglig direkt i appen är det numera enklare för användarna hos Fortinova att följa upp utförda uppdrag och återkoppla till hyresgästen, enligt Lundell.

Utöver Coredinations app använder sig Fortinova av en skräddarsydd kundwebb från Coredination. Den innebär bland annat att hyresgästerna kan skapa felanmälningar direkt in i Fortinovas arbetsflöde. Dessutom hanterar Coredination automatiskt återkommande uppdrag för fastighetsskötsel, vilket har avlastat verksamheten rent administrativt.

Att Göran Lundell slutligen lyfter nyttan för hyresgästen som en viktig fördel med lösningen talar sitt tydliga språk om Fortinovas fokus.

Fler case

hagtorn

Hagtorn Fastighetsservice

Fullständig överblick med Coredination
Brf+Krejaren+17+-+Stockholm+-+Östermalm+-+Sibyllegatan_säkerhetsdörr_pardörr_helbild-1920w

Säker bostad

”Idag har vi full koll på alla våra åtaganden. Ingenting faller mellan stolarna”

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.