Säker Bostad

"Ingenting faller mellan stolarna och vi kan enklare planera vårt arbete”

Brf+Krejaren+17+-+Stockholm+-+Östermalm+-+Sibyllegatan_säkerhetsdörr_pardörr_helbild-1920w

Säker Bostad grundades år 2011 som en helhetsleverantör för säkerhetsdörrar och renovering av trapphus. De säljer, monterar och specialdesignar säkerhetsdörrar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Sedan starten har företagets fokus legat på kundupplevelsen. Säker Bostads spets är därmed att kunderna blir nöjda med sina säkerhetsdörrar, oavsett om de beställer från lager eller specialdesignar dörrarna. Det har lett till en explosionsartad tillväxt de senaste åren, en av huvudanledningarna till att de sökte upp Coredination. 

Robin Persson, försäljningsansvarig på Säker Bostad, berättade om några av problemen som kom med den snabba tillväxten.

Ordning och Reda

“Innan vi började med Coredination arbetade vi väldigt klassiskt med papper och pärmar. I takt med att vi växte som företag skapade detta en stor röra bland våra uppdrag. Det ledde till bristfällig kommunikation och uppföljning, både internt och gentemot kunder”. 

För att tackla röran började Säker Bostad planera arbeten mot sina beställningar i Coredination. Samtidigt skapade de rutiner för hur administrationen ska hanteras digitalt i tjänsten, från stängd försäljning till färdiga montage.

“Idag har vi full koll på alla våra åtaganden. Ingenting faller mellan stolarna och vi kan enklare planera vårt arbete genom den suveräna överblick som vi får genom Coredination. Våra medarbetare på fältet är inte beroende av fysisk pappersorder, utan har all viktig information i sina telefoner vilket också besparar oss mycket tid”

Robin Persson, försäljningsansvarig

Nöjdare Kunder

Utöver effektivisering och bättre ordning har Coredination även varit gynnsamt för det som är Säker Bostads huvudfokus, nöjda kunder. Robin Persson svarade såhär på frågan om vad införandet av tjänsten har fått för resultat: “Struktur. Bättre planering och detta har utan tvekan bidragit till högre kundnöjdhet”. 

Läs mer om Säker Bostad på deras hemsida

Fler case

0

Fortinova

Tjänsten gör det enklare att följa upp utförda jobb och återkoppla till hyresgästen.
hagtorn

Hagtorn Fastighetsservice

Fullständig överblick med Coredination

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.