Lansering idag onsdag 1a mars

Vår nya mobilapp finns från och med idag tillgänglig under namnet Coredination Worker på App Store för iOS respektive Play Store för Android. Appen bygger på en ny teknik och design för att användare så smidigt som möjligt ska kunna utföra sina uppgifter, och därmed kunna jobba mer effektivt ute i fält, utan att behöva hindras av en trögarbetad app.

I nuläget är målgruppen för den första versionen av nya appen främst de användare som utför uppdrag i Coredination, men det är såklart fullt möjligt att även planera uppdrag i appen. De mer administrativa funktionerna sparar vi däremot till kommande version.

mobilapp
mobilapp2

Kom igång med appen:

Nya appen arbetar mot samma databas som webbappen och de gamla mobilapparna, allt ert innehåll finns där. I Coredination Worker loggar du in med samma inloggningsuppgifter som vanligt för att få tillgång till innehållet.

Den nya appens design skiljer sig från den gamla för en snabbare navigation. Den består av:

  • Hemskärmen
  • Planeringsvyn (som går att visa i kalenderläge eller som lista)
  • Historikvyn, för att blicka bakåt
  • Sökfunktion, för att hitta vad du letar efter
  • En menyknapp som samlar de vyer som vi tror används mer sällan

 

En utförlig guide som visar alla vyer och funktioner steg för steg hittar ni på vår supportsida här. Vi kommer även att hålla i ett webinar för att demonstrera appen den 7/3 kl. 10.00. Anmäl intresse till demon här.

 

De gamla apparna kommer leva kvar parallellt med den nya under en tid. Vi vill mer än gärna att ni som använder appen skickar eventuell feedback till support@coredination.se. Detta hjälper oss mycket i det fortsatta utvecklingsarbetet så att appen är så bra som möjligt för alla användare. Vi har fått mycket bra feedback under testperioden som vi tagit med oss till nya versionen.

Dela inlägget:

Relaterade nyheter