Västerorts BMF

"Slipper två dagars kontorsarbete”

Västerorts BMF

Västerort VMBF är ett växande åkeri i Stockholmsregionen, grundat 2004. Företaget är verksamt inom anläggning, transport, skötsel och underhåll.

Bort med papperslapparna

Tero Saareks från VBMF minns tillbaka på hur de arbetade innan företaget implementerade Coredination i verksamheten: Papperslapparna och körsedlarna är numera ett minne blott. När jag tidigare skulle fakturera spenderade jag timme efter timme på att gå igenom papperslappar. Nu trycker jag på en knapp.”

En fördel Tero tar upp kopplat till varför valet föll på Coredination är att uppstarten av tjänsten var väldigt enkel. “Vi kom igång direkt och eftersom vi hade all utrustning som behövdes krävdes ingen investering heller."

Värdet

Teero har ett väldigt konkret svar på vad en av effekterna av att använda Coredination har blivit. “Tack vare Coredination slipper jag två dagars kontorsarbete per månad. Jag spar 6000 kr och kan ägna mig åt verksamheten istället för pappershögar.”

Fler case

Wadegårds Åkeri

Wadegårds Åkeri

"I slutet av dagen finns ett komplett underlag”
Skanska

Skanska

Minskar antalet transporter i Slussen

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.