Nässelgrundet

Digitala rapporter och protokoll ger tid över till annat

nasselgrundet-bil-2000

Nässelgrundet kombinerar tjänster inom trafikvakt, maskin och anläggning. Nässelgrundet är ett växande bolag som sedan 2014 har bedrivit sin verksamhet i Stockholmsområdet.

Hela verksamhetens planering finns samlat i samma verktyg, direkt i telefonen

Alla Nässelgrundets förgreningar använder sig av Coredination, vilket underlättar i att samordna  verksamheten. All information kring uppdragen finns samlat i ett och samma verktyg. När Nässelgrundet kontaktade Coredination var de ute efter en effektiv lösning för att digitalisera sin planering och administration, vilket blev fokus för implementationen.

 

Digital arbetsorder underlättar hantering av tidrapporter.

Utöver Nässelgrundets användning av vår standardtjänst för planering så har vi tagit fram en skräddarsydd lösning för automatisera hanteringen av rapporterade timmar så långt som möjligt. Tidrapporterna blir dels underlag för lön enligt kollektivavtalets bestämmelser för de arbetade timmarna och dels underlag för fakturering anpassat efter slutkundens avtal med Nässelgrundet.

Fler case

Image from iOS 2

Ramirent

"Kunderna får en överblick över vilka bygghissar som vi tillhandahåller."
Stavdals liftar

Stavdal Lift

”Coredination kan också vara fullständigt transparent mot kund”

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.