Integrationer

Kopplingar mellan en verksamhets olika system och tjänster är ett modernt sätt att vinna effektivitet. Här listar vi de standardintegrationer som erbjuds i Coredination. Utöver dessa har våra kunder möjlighet att utveckla egna integrationer med hjälp av Coredinations öppna API.

Ekonomisystem 

fortnox-logo.png

Med Fortnox kan du  sköta ditt företags ekonomi vart du vill och alltid vara uppdaterad. Perfekt för småföretag och föreningar. 

d05e401ce0f82c49ce275cede1db85da_f7639f0

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag.

PE_Logotyp_PE-04.png

PE accounting erbjuder en komplett ekonomitjänst. Automatiska underlag, överblick över ekonomin, smidig implementering, realtidsuppdaterad, förenklade processer

billectas-logga.png

Billecta tillhandahåller en systemlösning som automatiserar hela fakturaflödet – från skapande av faktura till avstämning av inkommande betalningar. 

Billogram har sedan starten 2011 hjälpt både stora och små företag erbjuda sina kunder en bättre betalupplevelse.

Visma-Mamut-One-logo.png

Visma är det trygga och pålitliga ekonomiprogrammet för dig som vill sköta företagets bokföring och fakturering var och när det passar dig.

Övriga integrationer

Med Ungapped kan du skicka professionella kundnöjdhetsenkäter via e-post och sms för att samla statistik från era kunder.

Använd Infotrader för att söka på registreringsnummer och hämta information om fordon från Transportstyrelsens trafikregister.

Trackunit bygger strömsensorer och GPS:er som gör att du får full kontroll på dina maskiner.

Använd Zapier för att bygga egna automationer mellan Coredination och andra appar eller tjänster.

Kontakt 

Allmänt: info@coredination.se
Marknad: sales@coredination.se
Support: support@coredination.se

Telefon: 08-759 59 00

Besöksadress

Copyright © Coredination 2020

braskit.png