Det kan vara jättejobbigt att hantera fakturering och lönehantering när du får tider, löner och fakturadetaljer nerklottrade på post it-lappar eller i lösa sms. Det tar tid, är ostrukturerat och riktigt komplext. I den här texten tar vi reda på hur du istället kan spara tiden du lägger på att lösa problem eller ringa runt och faktiskt ta fler uppdrag.

1.Samlingsfaktura eller egna urval

Hur får du ihop alla delar kring obekväm arbetstid, sent inkomna rapporter och olika start- och sluttider? Kan tro att det är ett pusslande och att det tar sina timmar. I Coredination är det enkelt att samla allt du vill fakturera dina kunder. Vill du däremot fakturera projekten var för sig, lyfta ut olika litteranummer eller endast få ihop det som kunden hunnit godkänna är det enkelt att göra egna val för samlingsfakturorna.

2. Få bättre likviditet utan fördröjning

Varför fakturerar du månadsvis? Eller är du en sådan som skickar fakturor när du blir påmind? Coredinations app är utformad för att du ska kunna avsluta och fakturera ditt arbete så snart det är klart. Det gör att du till och med kan fakturera veckovis vilket skapar mindre krediter. Du ökar helt enkelt din cashflow och får bättre likviditet – fantastiskt!

 

Coredination

3. Slipp post it-lappar och sms

Strunta i whatsapp-grupperna och få hela flödet samlat på en plats istället. I Coredinations app kan du koppla ihop beställare och leverantörer och får därför till faktureringen för båda parter. Brukar du ha problem med detaljer mot din kund? Då kan du dela en länk så får din kund läsbehörighet och du kan så klart enkelt styra om du vill visa upp priser, bilder eller anteckningar.

4. Ha ryggen fri

Vanligt att få följdfrågor på fakturorna eller tider? Ha ryggen helt fri genom att alla händelser loggas i appen. Skulle det uppstå köbildning på vägen med förseningar kan chauffören lägga till en avvikelsenotering eller en bild, och kunden kan till och med följa arbetet live och slipper ringa för att kolla var lasten är.  

5. Låt kunden skapa egna ordrar

I bästa fall får du kundens beställning via mejl, men i sämsta fall… Ja, du vet nog. Låt återkommande kunder få en egen kundportal via Coredinations app och låt de själva skapa ordrar. Formulär skapas så de är anpassade efter deras verksamhet och du får in deras kontaktuppgifter och adress direkt. För kundens del så kan de även följa flödet, se historik och priser redan innan det faktureras. Så smidigt!

coredination app

Har du också de här utmaningarna? Bli kvitt dem och skaffa dig Coredinations app istället. Du kommer igång från 269 kr/mån per användare – boka demo och kom igång direkt!

Dela inlägget:

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.