Utöver att förfina och utveckla de grundläggande funktionerna i tjänsten, så arbetar vi på Coredination alltid med att ta fram helt ny funktionalitet som vi vet att många av våra kunder har stor användning och nytta av. Den senaste funktionen som vi har utvecklat för att underlätta planering och utförande av jobb för våra användare är bokningsförfrågningar. Med hjälp av bokningsförfrågningar kan ni snabbt och enkelt kommunicera med kunden direkt från tjänsten, och slipper förhoppningsvis en del av administrationen kring bokningar av jobb. Med ett enkelt knapptryck går en bokningsförfrågan ut till kund med förslag på tid och datum för arbetet. När kunden bekräftar bokningen byter uppdraget i appen automatiskt status från utkast till bokad. Uppdragets bokade resurs har tillgång till all information direkt i appen och kan utföra arbetet på utsatt tid.

Via automatiska SMS till kunden frågar ni om tiden passar och låter dem styra om uppdraget bekräftas eller behöver ny tid

 

Funktionen bokningsförfrågningar aktiveras enkelt under inställningar. Ni väljer för vilken eller vilka aktiviteter en förfrågan för bokningsbekräftelse ska skickas. När ett uppdrag sparas som utkast får ni alternativet att skicka bokningsförfrågan till kontaktperson direkt i uppdraget. Läs mer om hur ni aktiverar och använder funktionen i vår Helpdesk.

angled-black-iphone-xr-mockup-leaning-against-a-diagonal-surface-23124

Relaterade nyheter

App Coredination
Nyhet
Svenska

Nya miljökrav

Nya miljökrav för transportbranschen – vad behöver du veta? Är du medveten om de senaste miljökraven som har...
Smartcraft
Nyhet
Svenska

Coredination blir idag del av SmartCraft!

Coredination har förvärvats och blivit en del av norska SmartCraft. SmartCraft är ett av Nordens ledande bola...
Elain-coredination-abt
Nyhet
Svenska

Coredination redovisar verkligt CO2-utsläpp och bränsleförbrukning för ABT-Bolagen

Lansering av vår nya mobilapp för mer effektivt fältarbete. Nya appen löser de problem med buggar och tröghet...