För den effektiva transportören

Det moderna åkeriet kräver full kontroll och överblick för transportledningen, kombinerat med tekniskt stöd som faktiskt förenklar förarnas vardag. Förarna ska inte behöva ringa samtal med frågor om körningarna och transportledare ska inte behöva kontakta förare för att ta reda på var de befinner sig eller var de är på väg. Ingen ska lägga tid på att samla in underlag när det är dags att fakturera. 

Transportorder med precis rätt information

Designa era egna mallar för hur transportordrar ska se ut, med precis den information ni behöver utan något överflödigt. Planera, visa och hantera ordrar var ni än befinner er, när som helst. Boka utifrån tillgängliga förare och bilar - med ett knapptryck meddelas medarbetaren om en tilldelad körning.

Mobilt stöd med föraren i fokus

Med en användarvänlig mobilapp kan förarna se precis vart de ska, vad som behöver göras samt rapportera relevant information till transportledningen. Då all data uppdateras i realtid kan alla inblandade parter följa varje körning.

Mer transparens ger nöjdare kunder

För er som har återkommande kunder erbjuder vi kundportal. Låt slutkunden logga in och se status på sina beställda transporter, utan att ni behöver lyfta ett finger. Utöver kundportal finns flera funktioner för att dela bekräftelser och övrig uppdragsinformation till kund.

Samarbeta med andra transportörer

För utbyten av körningar med andra transportbolag kommer vår lösning för samverkan mellan grupper effektivisera samarbetet. Dela transportuppdrag med endast ett par knapptryck!

Positionering - utan krångel

Coredination erbjuder GPS-enheter ni sätter i bilarna. Se var varje bil befinner sig, vilken transportorder de påbörjat och vilken de ska utföra härnäst, allt i samma gränssnitt.

Geofence tillför kontroll & enkelhet

Med Coredinations teknik för geofence kommer uppdragen uppdateras automatiskt baserat på var bilarna befinner sig. Transportledningen får information om körningens status, utan att chauffören behöver göra annat än att fokusera på vägen.

Sömlös överföring med färdiga integrationer

Fakturering har aldrig varit lättare. Coredination erbjuder flera integrationsmöjligheter mot tjänster för ekonomi, utan extra kostnad. Vidare finns utmärkta förutsättningar för utveckling av egna integrationer genom vårt öppna API.

Kontakt 

Allmänt: info@coredination.se
Marknad: sales@coredination.se
Support: support@coredination.se

Telefon: 08-759 59 00

Besöksadress

Copyright © Coredination 2020

braskit.png