Skräddarsydda lösningar

För er vars behov sträcker sig bortom våra vanliga appar utvecklar vi anpassade lösningar utifrån er verklighet.

Kontakta oss

Hur går det till?

En av våra stora styrkor är vårt grymma utvecklingsteam. Vi har all kompetens som behövs för att omsätta era önskemål till kravställning och skiss samt vidare till färdigutvecklade appar som blir era helt egna. Kravet vi ställer är att arbetet ska vara relaterat till de processer vi fokuserar på i våra standardlösningar. På så vis drar vi nytta av Coredinations grund och utvecklar applikationer som för er blir betydligt billigare än om ni skulle anlita utvecklare för att bygga något från blankt papper.

 

Software-dev

Kompletterar eller ersätter

Många av de kundspecifika appar vi tar fram fungerar som komplement till våra standardlösningar. Ett vanligt exempel är kundportaler som låter era kunder komma åt utvalda delar av ert system för att följa ordrar eller skapa förfrågningar. Ett annat exempel är appar för specifika användare som ska vara väldigt enkla för en enskild roll, exempelvis maskinister eller säljare. Vi utvecklar däremot även större lösningar som helt kan ersätta Coredinations standardapplikationer. Hör gärna av er om ni vill diskutera era behov och få en bedömning om vad vi kan leverera.

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.