Protokoll

Serviceprotokoll

Se till att allt regelbundet servicearbete dokumenteras och protokollförs på korrekt sätt. Skapa digitala serviceprotokoll i Coredination och fyll i via dator eller mobilapp. Automatisera och gör hela den administrativa processen smidigare och mer lätthanterlig med Coredinations digitala lösningar.

Testa gratisBoka demo

Serviceprotokoll – mall för ändamålet

Om er verksamhet utför regelbunden service av fastigheter, maskiner eller utrustning kommer ni att ha nytta av Coredinations lösning för digitala serviceprotokoll. Tjänsten genererar utifrån mallar automatiskt digitala protokoll för era regelbundna uppdrag, och personalen på plats kan via dator eller mobilapp fylla i respektive serviceprotokoll. Varje mall skräddarsys utifrån er verksamhet och historiken är alltid tillgänglig i systemet.

Ett färdigt serviceprotokoll kan enkelt delas med slutkund som en länk eller PDF, vilket ökar transparensen och effektiviserar kommunikationen. För yrken som fastighetsskötare och liknande är det enkelt att återkoppla direkt till hyresgäster och andra kunder. Läs mer om vårt samarbete med Fortinova och om hur de arbetar med Coredination.

Serviceprotokoll

Effektiv servicehantering

Coredination erbjuder digitala lösningar för alla delar i en effektiv servicehantering för företag. I systemet är det enkelt att kommunicera med kund genom kundportaler och snabba utskick, att planera uppdrag med scheman och automatiska bokningar, och att skapa skräddarsydda serviceprotokoll som fylls i direkt i mobilen.

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.