Funktioner

Digitala protokoll

Skapa mallar för digitala protokoll för er verksamhet och slipp pappersarbete. Med Coredination skapar ni enkelt protokoll för en rad områden i er operativa verksamhet.

Testa gratisBoka demo

Förenkla arbetet med digitala protokoll

I Coredination är protokoll alltid kopplat till ett uppdrag, och kan enkelt läggas till av den som planerar arbetet, via webbapplikationen eller direkt från fältet via mobilappen. Våra digitala protokoll kan enkelt delas med slutkund, och både skrivas ut och inkluderas som bilaga på ett uppdrag. I tjänsten kan du enkelt söka upp, filtrera och sortera alla protokoll.

Serviceprotokoll

En protokollmall oavsett område

I Coredination kan ni enkelt skapa skräddarsydda protokoll för er verksamhet. Varje arbetsmoment och process kräver rätt protokollmall, och i tjänsten kan ni anpassa efter era behov. Läs mer om olika användningsområden för våra digitala protokoll:

Egenkontroll

Tydligt dokumenterade egenkontroller är viktigt för att verksamheten ska efterleva regler och föreskrifter. Läs mer om hur våra protokoll kan användas för digital egenkontroll.

Läs mer

Arbetsberedning

En väl utformad arbetsberedning är ett måste för att arbetet ska ha goda förutsättningar och för att förebygga störningar och problem i arbetet. Skapa digitala mallar för arbetsberedning med våra digitala protokoll.

Läs mer

Riskanalys

Skapa tydliga protokoll för att göra kvalitativ riskanalys inför ett projekt eller uppdrag. Fyll i riskanalyser digitalt och dela med kund och medarbetare med ett knapptyck.

Läs mer

Serviceprotokoll

För regelbundna uppdrag inom service kan Coredination skapa automatiska serviceprotokoll, skräddarsydda efter verksamhet och uppdrag. Fyll i direkt i appen och dela med kund.

Läs mer

Daglig tillsyn

Ett vanligt användningsområde för våra protokollmallar – en daglig tillsyn är ofta det första arbetsmomentet innan arbetet kan börja. Med tydliga protokoll missar du inget vid genomgången.

Läs mer

Besiktningsprotokoll

I bygg- och liknande branscher är besiktningsprotokoll en ovärderlig hjälp i kontrollen av maskiner och utrustning. Missa inga delar, och dela enkelt protokollet med chef eller kund.

Läs mer

Miljöplan

Med våra digitala protokollmallar kan du skapa en tydlig miljöplan inför projekt. Ge kund och medarbetare en tydlig överblick över projektets miljöpåverkan och viktiga dokument med policies och certifikat.

Läs mer

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.