Idag kan vi hantera mer jobb än någonsin

Ett av Stockholms mest anrika bilbärgningsföretag grundades år 1965 och heter JB Bilbärgning. Låt dock inte årtalet och det faktum att JB är ett familjeföretag lura er. Verksamheten styrs med hjälp av innovativa tekniska lösningar vilket ses som en förutsättning för att bibehålla positionen som ett av huvudstadens största bilbärgningsföretag. JB utför bärgning av alla typer av fordon som finns på våra vägar, men framförallt tungbärgningar.

 

Innan JB Bilbärgning började använda Coredination år 2015 hade de, som många andra, stora problem med den administrativa röran. Dessutom saknades det stöd för att enkelt kunna ta reda på var bilarna befann sig. Stefan Johansson, transportledare på JB, beskrev problemen: “Tidigare hade vi alla körsedlar på papper. Utöver att lämna dessa till förare var telefonsamtal det enda sättet att få ut jobben till bärgarna. För faktureringen blev det sedan en stor röra av papperslappar”.

 

Genom att börja använda Coredination kunde JB få bukt med de ursprungliga problemen. I tjänsten planerar de uppdrag och bokar bärgare som genast ser ordrarna i sina mobiltelefoner. Dessutom sammanställs allt bärgarna rapporterar automatiskt till fakturaunderlag som genom en koppling till ekonomisystemet genererar fakturor. Med de problemen lösta fick dock företaget nya idéer. 

 

“Vi ville sedan ha ett sätt att se var alla bilar befinner sig. Coredination levererade GPS-puckar som sitter i bilarna och är anslutna till tjänsten, därmed har vi full överblick från kartan i Coredination”, förklarade Stefan och fortsatte: “Vidare såg vi sedan en möjlighet för återkommande kunder att själva lägga in beställningar, utan att vi skulle behöva knappa in allt manuellt, det var då kundportalen byggdes”. 

 

För det sista behovet Stefan Johansson berättade om utvecklade Coredination en webbportal i vilken kunder kan skapa beställningar. Genom portalen kan de sedan följa beställningarna från att JB planerar ut jobben till att de färdigställs av bärgarna i Coredination. Även där används GPS-informationen för att slutkunden ska kunna se var bilen befinner sig.

 

“Idag kan vi hantera mer jobb än någonsin utan att ens behöva lägga mer tid på det administrativa, vi skulle aldrig kunna gå tillbaka och arbeta utan tjänsten”, avslutade Stefan.

Kontakt 

Allmänt: info@coredination.se
Marknad: sales@coredination.se
Support: support@coredination.se

Telefon: 08-759 59 00

Besöksadress

Copyright © Coredination 2020

braskit.png