Fordonshantering och maskinkontroll

Administrera all information om objekt, maskiner och fordon från ett och samma ställe, med hjälp av Coredinations fordonshantering. Skapa objektlistor för maskinkontroll och översikt över maskinservice och tillgängliga objekt för uppdrag.

Boka DemoTesta Gratis

Objektlista och maskinkontroll via app

Coredination hjälper er att enkelt hålla koll på era fordon, maskiner eller fastigheter. I objektlistan finns alla objekt samlade, och ni får enkelt en överblick över vilka fordon som är bokade på uppdrag, vilka som är lediga, samt alla maskiners historik. Objektlistan gör det smidigt att utföra fastighets- och maskinkontroll, sätta upp återkommande beställningar för maskinservice och få en snabb överblick över vilka objekt som är i drift, på reparation, eller bokade.

iphone-x-mockup-against-transparent-background-a17152 copy
iphone-x-mockup-against-transparent-background-a17152

 

GPS-positionering för fordon

Håll uppsikt över alla var maskiner och fordon på uppdrag befinner sig genom våra funktioner för kartor och GPS-spårning. Med GPS-positionering kan arbetsledare se när personal och utrustning anländer till ett uppdrag, och följa upp i efterhand hur lång tid utrustningen varit på plats.

Transportledningssystem

En effektiv fordonshantering och maskinkontroll är båda viktiga delar i ett heltäckande transportledningssystem. I Coredination helt digitala lösning kan ni skapa mallar för transportorder, skapa kundportaler för transparens och effektiv kommunikation, och helt enkelt sköta all transportledning från samma lättanvända system.

Internet of Things

För att underlätta hanteringen av fordon och maskiner finns i Coredination möjligheten att koppla fysiska enheter mot tjänsten. Många av våra kunder har  exempelvis GPS-enheter som sitter i fordon eller på maskiner och delar automatiskt positionsdata till Coredination.

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.