Protokoll

Daglig tillsyn

Av säkerhetsskäl är det vanligt att byggutrustning eller andra typer av maskiner kräver att en daglig tillsyn fylls i av de som brukar utrustningen. Med Coredination får ni en digital daglig tillsyn som är lätt att använda.

Testa gratisBoka demo

Protokoll

I Coredination kan du enkelt skapa egna protokollmallar för många olika typer av behov.

Protokollen blir en del av ett uppdrag och kan läggas till av den som skapar och planerar arbetsordrar i tjänsten eller av den som utför uppdraget.

Protokoll kan enkelt delas med slutkunden och skrivas ut separat eller inkluderas som en bilaga på uppdrag. Protokollen är även spårbara i Coredination via sökningar och filtreringar. 

Daglig Tillsyn

Daglig tillsyn, en förlängning av arbetsordern

Att fylla i en daglig tillsyn är ofta den första uppgiften som måste utföras innan man börjar arbeta med en maskin på en byggarbetsplats. Oavsett om det är ni som ska fylla i den dagliga tillsynen digitalt eller om det är era kunder så hjälper vi er att få in korrekt dokumentation.

Ett tillsynsprotokoll som måste fyllas i så ofta måste vara lätt att hantera för att processen ska gå så fort som möjligt ute i fältet. Coredinations digitala protokoll innebär att en daglig tillsyn fylls i snabbare än någonsin, utan att ni kompromissar med säkerheten.

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.