Protokoll

Daglig tillsyn

Av säkerhetsskäl är det vanligt att byggutrustning eller andra typer av maskiner kräver att en daglig tillsynsrapport fylls i av de som brukar utrustningen. Med Coredination får ni mallar för digital daglig tillsyn som är lätta att använda.

Testa gratisBoka demo

Protokoll för daglig tillsyn

I Coredination kan du enkelt skapa egna protokollmallar för daglig tillsyn eller andra områden. Protokollen blir en del av ett uppdrag och kan läggas till av den som skapar och planerar arbetsordrar i tjänsten, eller av den som utför uppdraget.

Våra digitala protokoll kan enkelt delas med slutkunden och skrivas ut separat eller inkluderas som en bilaga på uppdrag. Alla protokoll för daglig tillsyn är sedan spårbara i Coredination via sökningar och filtreringar.

Daglig tillsyn 006

Digital daglig tillsyn

Att göra en daglig tillsyn är ofta den första uppgiften som måste utföras innan man börjar arbeta med en maskin på en byggarbetsplats. Oavsett om det är ni eller era kunder som ska fylla i rapporten för daglig tillsyn hjälper vi er att få in korrekt dokumentation.

Ett tillsynsprotokoll som måste fyllas i så ofta måste vara lätt att hantera för att processen ska gå så fort som möjligt ute i fältet. Coredinations digitala protokoll innebär att daglig tillsyn görs snabbare än någonsin, utan att ni kompromissar med säkerheten.

Get started now!

Try the service for 14 days without cost! During that time we'll help you optimize Coredination according to your needs.