Protokoll

Besiktningsprotokoll

Med ett digitalt besiktningsprotokoll blir det smidigare än någonsin att utföra besiktningar. Besiktningsprotokoll kan användas vid besiktning av lyftanordningar, fordon och andra typer av maskiner.

Testa gratisBoka demo

 

Protokoll

I Coredination kan du enkelt skapa egna protokollmallar för många olika typer av behov.

Protokollen blir en del av ett uppdrag och kan läggas till av den som skapar och planerar arbetsordrar i tjänsten eller av den som utför uppdraget.

Protokoll kan enkelt delas med slutkunden och skrivas ut separat eller inkluderas som en bilaga på uppdrag. Protokollen är även spårbara i Coredination via sökningar och filtreringar. 

Besiktningsprotokoll

Digitala besiktningsprotokoll

Ett vanligt exempel på protokoll bland Coredinations kunder är besiktningsprotokoll. Hur besiktningsprotokollens innehåll utformas beror mycket på rådande krav för maskintypen som ska besiktigas. Om ni har befintliga protokoll på papper eller i PDF-filer hjälper vi er att skapa motsvarigheter i Coredination. 

Skapa därefter återkommande beställningar i Coredination om ni har individer i ert register som ska besiktigas varje år. Tjänsten genererar då automatiskt ett besiktningsuppdrag för varje tillfälle med förberett besiktningsprotokoll.

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.