Funktioner

Arbetsorder

Med mobil arbetsorder är det enkelt att hantera och administrera uppdrag. Digitalisera verksamheten och ersätt den gamla arbetsordern med digital och mobil arbetsorder genom Coredination – från planering till fakturering.

Testa gratisBoka demo

Digitala arbetsorder och tidrapporter

Smart, digital hantering av uppdrag är den mest centrala funktionen i Coredination. En arbetsorder måste innehålla all nödvändig information för den som utför uppdraget. Med en mall för arbetsorder, utformad efter uppdraget i fråga, blir uppdragshanteringen pålitlig, och instruktionerna för personalen tydliga – från uppdragsbeskrivning till tidrapportering.

I vårt arbetsordersystem tilldelas varje uppdrag en status, och ni ser enkelt vilka jobb som är planerade, påbörjade och slutförda. Se all dokumentation och information om varje uppdrag på samma ställe, för enkel översikt och hantering.

Två smartphones

Från arbetsorder till faktura

Så fort personalen är färdig med ett uppdrag och fyllt i eventuella rapporter genereras ett fakturaunderlag ur vårt arbetsordersystem. Med ett knapptryck skickar ni vidare fakturan till ert ekonomisystem. Alla mobila arbetsordrar finns permanent kvar i historiken och är enkla att spåra och hitta i efterhand. Med digitala tidrapporter och arbetsordrar har ni all information på samma ställe direkt när arbetet är utfört.

Läs mer Coredinations integrationer mot ekonomisystem

Tidrapport och arbetsorder – mall i mobilen

Genom att skapa digitala arbetsorder i vår app i mobilen kan den som utför ett uppdrag lägga till bilder och fylla i anteckningar, protokoll och tidrapportering – allt på plats och med några knapptryck. Med mobil tidrapportering och arbetsorderhantering blir hela processen mer effektiv, och många ledtider försvinner helt.

Get started now!

Try the service for 14 days without cost! During that time we'll help you optimize Coredination according to your needs.