Funktioner

Arbetsorder

Med en digital arbetsorder i mobilen är det enkelt att hantera och administrera uppdrag. Digitalisera verksamheten och ersätt den gamla arbetsordern med digital och mobil arbetsorder genom Coredination – från planering till fakturering.

Testa gratisBoka demo

Digitala arbetsorder för uppdrag och rapporter

Hantering av uppdrag är den mest centrala funktionen i Coredination. En arbetsorder måste innehålla all nödvändig information för den som utför uppdraget. Med en mall för arbetsorder, utformad efter uppdraget i fråga, blir uppdragshanteringen pålitlig, och instruktionerna för personalen tydliga. I vårt arbetsordersystem tilldelas varje uppdrag en status, och ni ser enkelt vilka som är planerade, påbörjade och slutförda. Se all dokumentation och information om varje uppdrag på samma ställe, för enkel översikt och hantering.

Arbetsorder

Från arbetsorder till faktura

Så fort personalen är färdig med ett uppdrag genereras ett fakturaunderlag ur vårt arbetsordersystem. Med ett knapptryck skickar ni vidare fakturan till ert ekonomisystem. Alla arbetsordrar finns permanent kvar i historiken och är enkla att spåra.

Läs mer Coredinations integrationer mot ekonomisystem

Arbetsorder – mall i mobilen

Med digital arbetsorder i mobilen kan uppdragstagaren lägga till bilder, fylla i anteckningar och protokoll, och rapportera tid – allt på plats och med några knapptryck. Med mobil arbetsorderhantering blir hela processen mer effektiv, och flera ledtider försvinner helt.

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.