Arbetsorder

Digitalisera er verksamhet med hjälp av digitala arbetsordrar som är både smidiga, enkla och effektiva. Här nedan kan ni läsa mer om hur ni kan ersätta den klassiska arbetsordern med Coredinations digitala arbetsorder. Från planerad arbetsorder till att den är redo för fakturering.

Digitala arbetsorder för uppdrag och rapporter

Uppdrag är den mest centrala funktionen i Coredination och för verksamheter som jobbar med arbetsordrar är det här man hittar just dessa. Via mallar för uppdrag kan ni som användare själva ställa in hur era ordrar ska se ut och vad de ska innehålla, så att ni får med just rätt information för er verksamhet utan något överflöd. Uppdragen tilldelas automatiskt en status av systemet beroende på om de är planerade, påbörjade eller färdigställda. De personer som jobbar mot en arbetsorder kan välja att ta bilder, fylla i noteringar och protokoll samt rapportera tid mot uppdraget.

Arbetsorder

Från arbetsorder till faktura

Så fort personalen är färdiga med ett uppdrag i fältet genereras ett fakturaunderlag. Med ett knapptryck skickar ni därefter vidare fakturan till ert ekonomisystem. Alla ordrar finns permanent kvar i historiken och är enkla att spåra.

Läs mer Coredinations integrationer mot ekonomisystem

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.