Funktioner

Arbetsorder

Med mobil arbetsorder är det enkelt att hantera och administrera uppdrag för fältarbete. Digitalisera verksamheten med ett mobilt arbetsordersystem i Coredination. Gör uppdrag lätthanterade och tydliga för uppdragstagare och administration – från planering till fakturering.

Testa gratisBoka demo

Digital arbetsorder

Smart, digital hantering av uppdrag är den mest centrala funktionen i Coredination, och med digital arbetsorder i mobilen blir hanteringen enkel. En arbetsorder behöver innehålla all nödvändig information för den som utför uppdraget. Med en skräddarsydd arbetsorder-mall utformad efter uppdraget i fråga, blir uppdragshanteringen pålitlig, och instruktionerna för personalen tydliga – från uppdragsbeskrivning till tidrapportering.

I vårt arbetsorder-system tilldelas varje uppdrag en status, och ni ser enkelt vilka jobb som är planerade, påbörjade eller slutförda. Administratören kan se all dokumentation och information om varje uppdrag på samma ställe, för enkel översikt och hantering.

Två smartphones

Från arbetsorder till faktura

Så fort personalen i fält är färdig med ett uppdrag och har fyllt i eventuella rapporter genereras ett fakturaunderlag ur vårt arbetsordersystem. Med ett knapptryck skickar ni vidare fakturan till ert ekonomisystem. Alla mobila arbetsordrar i systemet finns permanent kvar i historiken och är enkla att spåra och hitta i efterhand. Med mobil arbetsorderhantering har ni all information på samma ställe direkt när arbetet är utfört.

Läs mer om våra integrationer mot ekonomisystem

Arbetsorder – mall i mobilen

Genom att skapa digitala arbetsorder för mobilen kan den som utför ett uppdrag själv lägga till bilder och fylla i anteckningar och protokoll – allt på plats och med några knapptryck. Med enkel tidrapportering och mobil arbetsorderhantering blir hela processen mer effektiv, och många ledtider försvinner helt. Kontakta oss för att boka en demo idag!

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.