Protokoll

Arbetsberedning

Med en digital arbetsberedning lägger ni grunden för en säker arbetsmiljö. Nedan beskriver vi hur arbetsberedningar kan se ut i Coredination.

Testa gratisBoka demo

 

Arbetsberedning

En väl utformad arbetsberedning är ett måste i planeringsfasen av varje byggprojekt. Med digitala arbetsbeskrivningar i Coredination är det enkelt att analysera och utvärdera specifika arbetsmoment och effektivisera och få kontroll över hela arbetsprocessen.

Arbetsberedning

Digital arbetsberedning – mall för varje projekt

Syftet med varje arbetsberedning inom fältarbete är bland annat att ska goda förutsättningar för produktionen och att förebygga störningar och problem i utförandet. Med en skräddarsydd digital arbetsberedning utformar ni själva innehållet i arbetsberedningen efter vilken information som krävs. Att utforma arbetsberedning digitalt är ett modernt och effektivt sätt att få kontroll över varje projekt och arbetet om utförs.

Digitala protokoll för alla processer

Arbetsberedning är ett av många användningsområden för digitala protokoll i Coredination. Utnyttja tjänsten för att skapa digitala protokoll i alla led och få en mer effektiv hantering av arbetsflödet.

Kom igång direkt!

Prova tjänsten i 14 dagar utan kostnad! Under tiden får ni hjälp av vårt team med att optimera Coredination utifrån era behov.